SYSTRAR.

Hon är här!! Men de har ni nog redan kunnat räkna ut.

Tidigt i måndags morse efter en nästintill sömnlös natt åkte vi in till BB Stockholm för att bara 1 timma senare göra ett planerat kejsarsnitt.
Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv, jag sa inte ljud. 
Allt gick väldigt lugnt till, precis som jag ville och bara 2 min efter jag blivit bedövad från bröstet och nedåt så hörde vi de där bebisskriket vi väntat i månader på. 
Då grät vi miljoner tårar och jag har nog aldrig känt mig så lättad förut.

Operationen gick bra och bebisen fick full poäng så vi rullades iväg tillsammans till uppvaket där vi låg och fascinerades av vår nya lilla tjej. 
Hon är en kopia av Hollie som bebis, men med mörkbrunt hår och svarta ögonfransar, precis som jag hade när jag var liten.

Bianca heter hon, de har hon hetat ganska länge inne i magen och hon ser verkligen ut som en Bianca tycker vi.

De följande dygnet krigade jag för att såfort som möjligt komma upp och röra på mig, de ska skynda på läkningsprocessen sa de och idag efter 4 dagar känner jag knappt av såret alls medan de första dygnet kändes de som jag var avsågad på mitten, så de går framåt även om jag svävar omkring här i huset som en sengångare.

Bianca sover, sover och sover precis som de gör de första dygnen och tur är de för vi behöver återhämta oss och ge massor med tid till Hollie som helt plötsligt blivit världens största unge och världens bästa storasyster. Hon är så stolt över Bianca och mitt hjärta svämmar över av kärlek när jag ser mina tjejer tillsammans. 

Vi kom hem i onsdags till ett nystädat hus, fullt med presenter och blommor och bästa vänner som kommer och roddar och fixar när man behöver de som mest. Så tacksamma och de här dagarna har vi fått så mycket kärlek att vi skulle klara oss året ut. Tack till alla er som grattat oss, hinner inte svara men jag läser varenda kommentar och mail!

19 kommentarer
NORRSKEN EMMA

vilka mysiga foton! =)

ha en bra dag

Cornelia

Woooow! GRATTIS!! Så fina tjejer ni har. Önskar er massor av mysiga dagar och all lycka. Kram!

Lovisa

Grattis så mycket till er! ❣️

Anonym

Grattis! Vart är kläderna ifrån?

Beatrice

Helt fantastiskt!!!❤️ Stort grattis igen!😘

Cajsa

Grattis till lilltjejen! Vart kommer de fina kläderna ifrån?

Ekenäsliv

Åååå stort stort GRATTIS till ert andra lilla mirakel <3
All Lycka önskar jag Er <3

Felicia Holmgren

Underbara bilder! Och stort grattis :)

Ingrid Wenell

Alltså Åååååå så underbart. Jag blir kär i hela er familj när jag ser och läser detta. Så vackra ungar. Du är grym Anna och man ÄR avsågad på mitten och de som tror snitt ör någon slags bekväm och enkel väg att gå har fel. Det är bara en annan väg. Ont som fan gör det och kämpigt att återhämta sig, men kroppen klarar det galant. Och Bianca - så himla fint. Hon ser verkligen ut som jag skulle kunna föreställa mig just en Bianca. All kärlek <3

E

Åh jag var tvungen att gråta en skvätt. Jag kastades tillbaka i tiden då vi kon hem med vårt andra underverk. Så fantastiskt magiskt att det inte går att beskriva. Man trodde att man hade älskat högre än alla höjder vid första barnet. Men när syskon möts för första gången är slående! Och alla dem stunderna sedan dess är fantastiska! Stort grattis!

Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så fina bilder

Rebecka

GRATTIS! Och underbara, magiska bilder som vanligt, du är verkligen duktig på att fånga känslan. Njut!

Eleonor

Åhh stort Grattis! Otroliga bilder som alltid, såå söta!!

Eleonora Adriana ♥

Så söta!

Victoria

Stort Stort Grattis till er!!
Så gulliga bilder!!
älskar din blogg... ni verkar vara en underbar familj!!
Ta hand om er <3
all kärlek till er
KRAM

Liv Ringström

Vilka diamanter, stort grattis till er alla! Passa på att bara njuta nu!!! Kram

Josefine

Grattis till er! Vilken lycka!

Mel

Grattis! Vilka underbara bilder! Vore intressant och höra om hur du upplevde tiden efter Hollie jämfört med efter kejsarsnittet. Min första förlossning slutade med sfinkterruptur och kände mig handikappad efteråt med ont etc. Vill ha snitt nu med nummer två. Funderar på det där med återhämtningen efter KS.

Svar: Ska skriva ett inlägg om det inom kort😘😘
Anna Kubel

Pernilla

Åh grattis till er söta tös.💖💖så söt hon är.
Grattis Hollie till att bli världens bästa storasyster 💖💖