SMALL THINGS.


Idag har jag gjort en garderobsstädning bland alla Hollies kläder, de allra finaste småplaggen kom jag över och de är nog först då man inser hur galet mycket hon har vuxit. 

Mycket kläder har vi redan gett bort, sålt eller kastat men den här lilla boxen ska sparas.
Dom här små mockasinerna är Hollies första, så minismå och så galet söta!

1 kommentar

SATURDAYS.

Idag har vi skrotat hemma mest hela dagen, jag har börjat fixa lite i vår hall som ska få sig en uppdatering och kanske en ny väggfärg.

Hollie har hängt uppe i sitt rum som hon numera älskar!
Ikväll blir det räkor hos mamma och pappa och vi insåg just att vi snart sittet på flyget till Sri Lanka tillsammans, jisses vad jag längtar!

2 kommentarer

GÖRA EN EGEN KROKLIST.


Som jag skrev i tidigare inlägg gjorde vi ett litet rumsbyte med Hollie och jag passa då även på att snickra ihop en väldigt lång kroklist.

Jag tycker personligen att de allra flesta kroklister är lite för korta och att krokarna sitter lite för tätt, vill gärna hänga på varannan eller var tredje krok för att slippa ha sakerna över varandra så av den anledningen så snickrade jag ihop min egen  3 meter långa kroklist med hjälp av en lång planka i den storlek jag ville ha och rundstav som jag borrade små hål till och sedan limmade jag med trälimm.
Plättlätt!
Jag betsade träet med en brunbets för just för stunden är jag så vansinnigt trött på de ljusa träslagen som på senare tid tagit över i folks hem (inklusive mitt eget).

Johan tycker jag för en gångs skull satte upp något som faktiskt fyller någon funktion också, 10 poäng till mig :)

2 kommentarer