BÄSTA.

Ibland ligger jag i soffan och tittar igenom mina 24987 bilder i mobilen och vissa bilder gillar jag lite extra, dessa spar jag ner i en ny mapp som heter "Bästa". Sen när jag behöver lite pepp eller inspiration så tittar jag igenom mina bästa bilder. Här kommer några...

Nog för att mycket tid spenderas på vår baksida vid uteköket, men extra varma kvällar när man vill åt skuggan så dukar vi upp bland syrenen på framsidan. De är något alldeles extra med att äta ute på sommaren tycker jag!

Min tårta! Den allra godaste om ni frågar mig, lemon curd, vispgrädde, bär och maränger kan ju inte bli annat än supergott!!

Som jag längtar efter våren just nu, massor med häng hemma hos våra fina vänner står högt på min to do list den här våren. Emily och jag drack galet mycket kaffe just här förra våren och sommaren!

Engla och Hollie plockade blommor och gjorde kransar till midsommar, finns det något härligare än att pyssla med midsommar?

Världens bästa midsommarpuss, som alltid! Så glad att jag får pussas med just honom på midsommar och alla andra dagar på året!

Mina rabarber mojhitos är inte så dumma dom heller, receptet hittar ni här!

I sommar ska jag dricka massor med såna här!

Störst av allt, den här lilla tjejen! Älskade älskade unge!!

Favoritungen!

3 kommentarer
Sriwanna Salomonsson

Herregud vad mycket pics man har Anna, jag håller med dig :P

Hoppas allt är bra <3

Ekenäsliv

Å vilka bilder alltså...
Vi drömmer nog alla om sol, värme och vår nu.... Längtan på hög nivå..

Åsa

Dina bilder alltså, wow!!!