LIFE.

Det som pinnas som allra mest just nu på min Pinterest är till min mapp "life". En ganska rörig mapp med bilder som tilltalar mig på något vis men framförallt bilder med en känsla, vad som för mig är livet.


För jag har kommit till en punkt där man inser lite vad som är värt, att livet pågår här och nu och allt fint runt omkring än faktiskt är värdefullt, för mitt i en värd där man jobbar lite dygnet runt med 100 olika projekt och ibland kan känna paniken över att inte ha en härlig bild till sitt instaflöde eller när man känner att saker tappar sitt värde för att man blir överöst med prylar som sedan ska visas upp i en stylad miljö på instagram, då är jag glad att jag väljer att backa och stänga ner och hitta värdet i det man redan har och njuta lite av allt fint och alla fantastiska människor som jag har runt mig som konstant hejjar på mig.

Jag vill att de här året ska ägnas åt sånt som verkligen gör än glad, ni vet sådär glad ända in i skälen. 
En härlig frukost tillsammans med massa vänner i ett stökigt kök och kladdiga ungar och när mobilerna ligger i något helt annat rum och glömts bort i timmar och man bara är i stunden utan att man i smyg sitter och planerar lite jobb, letar bra vinklar och ljus att fota i.

Livet är ju de jag älskar allra mest och de här året ska jag njuta till max av det där lilla fina som händer varenda dag, som när Hollie sa till mig imorse att hon vill bo i min mage för då får hon vara med mig hela dagarna... fina unge!

8 kommentarer
Rebecka

Så sant så sant Anna.
Dina ord träffar mig rätt särskilt just ikväll när jag har en sovande Alice i mitt knä och en liten bebis där inne i magen som stundtals ger sin storasyster en liten knuff.

Livet, verkligen här och nu!

Stor stor kram ❤️❤️❤️

Svar:
Anna Kubel

Erica

Får typ rysningar av det du skriver,så bra var det!! Verkligen något att tänka kring och leva efter! Själv är jag inne i lknande fas när jag känner mig något mätt på min köphysteri och ha begär till allt fint som man ser hos alla...livet är ju som sagt så mycket mer än det man äger.. Har följt dig en tid och tycker verkligen om dina foton och dina texter,spelar ingen roll om det är perfekt ljus eller en vardagsglimtar. Tack för all inspiration ❤️Kram

Natalie

Vilka underbara bilder och klokt skrivet! Jag tror att det är bra att påminna sig om det du skriver :)

Anonym

Väldigt bra skrivet! Du är klok!

Anonym

Bästa jag läst på länge, blir ibland mörkrädd när jag ser hur vissa lever för sin instagram, ta vara på livet och de du är i just nu för de kommer aldrig tillbaka!

JohannaIsabella.se

Så sant och helt rätt! 🙌🏻❤

Josefin Netz

Så himla fint skrivet Anna!
Jag håller verkligen med och börjar bli så sjukt trött på denna köphysteri och överkonsumtion som vi lever i och driver själva via våra sociala medier. Det är så viktigt att bara ta en paus från allt och njuta här och nu! ❤

Anna

Så spot on det du skriver! Jag älskar din blogg och kan erkänna att jag absolut blir påverkad av att köpa saker av det du lägger ut :/ Ellos kan vara nöjda ;-) En blogg tappar ju lite av charmen när den endast blir till för att marknadsföra...lova att det aldrig blir så! Du är grym

Svar: 😘
Anna Kubel