MITT JANUARI.

Vinkar av januari med glädje och hoppas på att Februari blir lite festligare.

Jag har dragit igång jobben för Edblad ordentligt och känner mig så glad över att få jobba i ett sånt genuint bolag. Som alltid när man startar nya projekt, börjar på ett nytt jobb eller gör någon annan stor förändring så går liksom all energi åt att komma in i det nya, resten av energin har jag valt att lägga på min familj därav lite glesare inlägg både här och på instagram för er som undrat. 
För mig är både instagram och bloggen två jobb och därför har jag försökt sortera lite i alla mina jobb och projekt, samarbeten och annat efter nyår. Något som gjort mig väldigt gott, för de är annars svårt att dra i handbromsen när man tycker allt är så attans kul och de är lätt att man tackar ja till både 1 och 10 uppdrag för mycket.

Februari innebär massa roliga plåtningar, har en hel AW17 kampanj att fota och en hel del annat. 
Ser fram emot att fira alla hjärtans dag med mina två hjärtan och framförallt så ser jag fram emot att snart få packa den stora resväskan och flyga till Sri Lanka, min kropp behöver sol och jag längtar efter att få bada och bygga tusentals sandslott med Hollie.

0 kommentarer

SÖNDAGSLISTAN.

Något jag ser fram emot oerhört är att vår trädgård börjar blomma, för just nu är det bara en brun sörja här utanför fönstrena. Jag längtar efter att kunna springa ut och plocka lite Syrén, några pioner eller någon av alla de där vilda blommorna på ängen hör nedanför. Jag behöver lite mer grönska i mitt liv just nu!

I den här soffan har jag bott i januari, de här mörkret gör mig så trött. Vårt vardagsrum är verkligen de rum vi spenderar som mest tid i under vintern, medan på somrarna kan de gå dagar utan att vi ens går in där.

Just nu är jag på jakt efter nytt vardagsrumsbord. Stort och fyrkantigt vill jag ha!

När januari känns som allra gråast är de ju himla tur att jag får sitta och redigera somriga bilder om kvällarna. Här är min vän Jasmina i min trädgård när vi plåtade ett fint midsommarjobb som kommer i Allt i hemmet i sommar!

Hollie frågar varje dag om vi inte ska ta och åka till Sri lanka snart, och det ska vi ju faktiskt göra, om ca 6 veckor bär de av. 

Fråga nummer två är när hallonen kommer, Hollie vet precis vart hallonbuskarna finns och varje dag frågar hon när vi kan plocka hallon. Jag mickrar några frusna hallon och förklarar att dom kommer i Augusti, som vi längtar till Augusti här hemma just nu!

Min ikeahylla som tagit instavärlden med storm, så roligt att så många gjort likadant och att den synts både i bloggar och magasin. Nyligen syns jag och min hylla i ett tyskt inredningsmagasin. Tänk att något så enkelt som att ställa två hyllor och fel håll och måla dom lite kan ge så mycket inspiration. Det är det jag älskar med sociala medier!

3 kommentarer

WOODEN TOYS.

 

Här om dagen fick Hollie ett stort paket med helt fantastiska träleksaker från Sarah and Bendrix Kids som gör så mycket fina saker till de små.

Såna här leksaker uppskattar jag extra mycket då de är fina som både prydnad och en perfekt present till någon som har eller ska få barn.
Hollie blev extra stolt över den fina tygpåsen där de stod hennes namn.
 
Ser ni föresten de långa grå linnekudden?
Det är vårt senaste tillskott från NGbaby och är helt ljuvlig att sova med speciellt för mig som älskar att ha något att lägga upp knäna på medan jag sover.
Även Hollie gillar den här stora kudden och brukar mysa med den lite här och var. 
Det är en gravidkudde men passar ju liksom oavsett om man är preggo eller inte, världens bästa kudde om ni frågar mig.
 
Snart kommer Söndagslistan upp så håll tillgodo:)
Trevlig söndag på er!
0 kommentarer