SÖNDAGSLISTAN.

Något jag ser fram emot oerhört är att vår trädgård börjar blomma, för just nu är det bara en brun sörja här utanför fönstrena. Jag längtar efter att kunna springa ut och plocka lite Syrén, några pioner eller någon av alla de där vilda blommorna på ängen hör nedanför. Jag behöver lite mer grönska i mitt liv just nu!

I den här soffan har jag bott i januari, de här mörkret gör mig så trött. Vårt vardagsrum är verkligen de rum vi spenderar som mest tid i under vintern, medan på somrarna kan de gå dagar utan att vi ens går in där.

Just nu är jag på jakt efter nytt vardagsrumsbord. Stort och fyrkantigt vill jag ha!

När januari känns som allra gråast är de ju himla tur att jag får sitta och redigera somriga bilder om kvällarna. Här är min vän Jasmina i min trädgård när vi plåtade ett fint midsommarjobb som kommer i Allt i hemmet i sommar!

Hollie frågar varje dag om vi inte ska ta och åka till Sri lanka snart, och det ska vi ju faktiskt göra, om ca 6 veckor bär de av. 

Fråga nummer två är när hallonen kommer, Hollie vet precis vart hallonbuskarna finns och varje dag frågar hon när vi kan plocka hallon. Jag mickrar några frusna hallon och förklarar att dom kommer i Augusti, som vi längtar till Augusti här hemma just nu!

Min ikeahylla som tagit instavärlden med storm, så roligt att så många gjort likadant och att den synts både i bloggar och magasin. Nyligen syns jag och min hylla i ett tyskt inredningsmagasin. Tänk att något så enkelt som att ställa två hyllor och fel håll och måla dom lite kan ge så mycket inspiration. Det är det jag älskar med sociala medier!

3 kommentarer
Bella

Så himla fina bilder!

Linda

Hej Anna!
Måste säga att jag bara älskar din blogg!
Jag undrar vad du har för färgkod på hyllan, för den är ju bara så mumsig!
Tack på förhand!
Mvh Linda

Anna

Vad heter hyllan från Ikea?