MY GOLDEN GIRL.

Jag är så glad som får spendera varenda dag tillsammans med Hollie nu, man inser hur mycket man missar annars när veckorna istället fylls med jobb och förskola, känns lite som att lära känna henne på nytt.

Hollie är inne i en fantastisk period, så oerhört rolig och lättsam att hänga med. 
Bortsett från kriget om klänningar då... hon ska nämligen ha klänning på sig varje dag, helst strumpbyxor också och favoritklänningen är just denna. Vissa fighter orkar vi inte ta så nu är hon inne på dag 4 med den här klänningen.

Ikväll promenerade Hollie och jag till hästhagen här nedanför vår gård, njöt av kvällssolen och plockade några strån att trä smultron och blåbär på. Sen klappade vi lite på hästarna i hagen innan vi gick upp och la oss och nu sussar hon sött.
Jag vill stoppa tiden nu, alltid ha det såhär, samtidigt vill jag snabbspola de här två veckorna som är kvar tills vi får träffa lillasyster i magen. Lite skräckblandad förtjusning över vad som komma skall, längtar oerhört men är också livrädd.
Märklig känsla de där att man går i 9 månader och försöker förbereda sig på en livslång kärlek. Livet hörrni!!
Kram till er!

0 kommentarer

LÄRA SIG CYKLA.

 

Hollie fick en cykel i sommarlovspresent, till sin stora lycka då hon i veckor innan pratat om att just få en egen cykel, trehjulingen är för bebisar tycker Hollie.

Den här fina cykeln från Pinepeak som finns hos Jollyroom är en perfekt första cykel. 
Hollie har varit så frustrerad mellanåt för att hon inte riktigt förstod snitsen med tramporna, men den obeskrivliga lycka när hon till slut fattade galoppen och kunde trampa framåt. Stödhjulen lär dock hänga på ett tag till.
Ni hittar den här fina cykeln här!
 
Inlägget publiceras i samarbete med Jollyroom
2 kommentarer

MORNINGS.

Godmorgon! Hela familjen är inne i de allra bästa semesterrutinerna och vi sover till strax före 9, oj vad jag hoppas att den lilla bebisen i magen är lika förtjust i att sova som Hollie alltid varit!

På mornarna släpper vi lös alla kattungarna som får springa av sig i hela huset, nu är de överallt hela tiden, mysigt ändå!

Idag ska vi påbörja altanbygget på baksidan vid uteköket, altanen ska bli dubbelt så stor med plats för några härliga solsängar, massvis med blommor och på sikt en pool, kommer bli galet härligt!

Något annat som är galet och härligt är att de är mindre än 20 dagar kvar tills vi ska få träffa bebisen, kanske ännu mindre men definitivt inte längre!


8 kommentarer