SÖNDAGSLISTAN.

Tyckte jag att jag var så himla värd lite fina saker här om dagen så jag shoppade loss. Nya sneakers och nagellack från Other stories, parfymen jag velat ha såå länge, ny plånbok och klocka. Dessutom insåg jag att jag hade en helt rabatt full med oregano, doftar ljuvligt och står nu i fina buketter runt om i huset. 

Hallonen har kommit, och för oss betyder de att bebisen kommer! Ändå sedan i vintras har vi sagt till Hollie att lillasyster kommer samtidigt som hallonen så de här små röda fasligt goda bären känns lite extra speciella i år. Nu räknar vi ned!

Bebiskläderna är nytvättade och packade i en liten väska, något jag lärt mig från förra gången är att man i princip inte behöver ha med sig något alls. Men lite fint till bebisen och ett par sköna kläder får följa med iallafall! 


Oregano och Jasmine från trädgården hänger i små buketter i köket, ni kan ju bara föreställa er hur gott de doftar! 

Dessutom är det väldigt fint också! Här hänger de på en kroklist i vårat kök! En kvist med oregano och Jasmine och en med lavendel. 

Världens gosigaste små katter börjar bli stora, nu har alla ett hem att flytta till om några veckor. Oj vad vi kommer sakna den här lilla ligan! Tur att Bosse inte ska flytta som Hollie säger. 


Eftermiddagarna spenderas hemma i trädgården, vi plockar bär, räknar hur lång tid de tar att springa ner till häcken, och ibland har vi kalas för gosedjuren.

Då dukar vi med min gamla servis jag hade när jag var liten. Under äppelträden i skuggan! Hollie fullkomligt älskar att leka kafferep och kan roa sig i timmar med att hälla vatten fram och tillbaka i de fina små kopparna.

Nya favoritmattan från Ellos, finaste på länge! Dessutom i min favoritfärg grön. 


8 kommentarer

FIKON.

Mina fikonträd har vuxit som bara den i år, dom trivs väldigt bra i växthuset och nu börjar alla fikon att mogna, känns så himla lyxigt att kunna gå ut och plocka en näve solmogna fikon, som jag dessutom har odlat själv. Sjukt mallig är jag! 

Till lunch blev de fikon, getost, färsk mynta med lite honung på. Skulle kunna leva på det! 

0 kommentarer

FINT TILL DE SMÅ.

Inlägget publiceras i samarbete med Babyland.se, innehåller addlinks
 
Vadderad filt- HÄR / Badhandduk- HÄR / Kudde- HÄR / Virkad skallra- HÄR / Napphållare- HÄR / Muslinfiltar- HÄR / Babystrumpor- HÄR / Babykudde- HÄR

Jag är så himla glad som får jobba tillsammans med babyland.se, där finns verkligen ALLT vi behöver till barnen. Från amningsilägg till de allra finaste små babysakerna.
Här ovan ser ni några av mina favoriter.
Den här lilla kudden är ju bara så söt, himla bra dessutom att den är formad efter bebisens huvud vi hade en liknande till Hollie som vi alltid la i babynestet eller i vagnen.
 
Sen bara måste jag tipsa om de här muslinfiltarna från Les Enfants, säljs i 2-pack och är helt magiska. Sådär mjuka och stora och härliga. Verkligen storfavoriter här hemma.
 
Hoppas ni hittar något ni också gillar :)
 
 
 
0 kommentarer