HOLLIE.

Den här lilla älsklingsungen ska jag snart spendera varenda dag tillsammans med, jag längtar så mycket till ledigheten nu innan lillasyster anländer. Vi ska bada, ha picknick, plocka jordgubbar och bara vara.
Hollie är väldigt förväntansfull över vad som komma skall och tidigare i vintras var jag orolig över att hon skulle bli extremt svartsjuk då Hollie alltid varit väldigt mammig, nu är jag inte ett dugg orolig längre utan är helt bombsäker på att hon kommer axla rollen som storasyster alldeles utmärkt. Hollie har på några månader blivit så stor, en liten men väldigt stor tjej.
Att Johan och jag väntade 3,5 år mellan våra barn känns så himla rätt och jag tror de passar oss utmärkt att få en liten spädis nu när Hollie är så pass självständig som hon är!

Nu räknar vi ned, snart kommer hallonen och då kommer lillasyster, de vet Hollie som springer ner till hallonlandet och tittar på de gröna små hallonen.
Om man pratar med dom kanske dom blir röda fortare säger hon. 
Att prata med lillasyster i magen kanske också gör att hon vill komma ut fortare tror Hollie. 
Älskade unge!

5 kommentarer
Sofie%252520

Men åh! Söthjärta! 😍 Och fantastiska bilder som alltid! 😍 Vill bara krypa in i dina bilder ❤

Amanda Nybeck

Så fina bilder:)
vi har också 3,5 år mellan våra pojkar, tycker det passar oss perfekt :)

Tove

Fantastiska bilder, som alltid på din blogg:)

Littlefew Blog

Beautiful photos!!! And your daughter is so sweet!
Have a lovely day! :)
Laura

Liv Carina

Nydelig jente og kjole!! Hvor er den fra? Elsker måten du redigerer i sort/hvit! Bruker du lightroom? Hvordan får du det så "dust"?