MITT JULI.

Trots att de allra flesta kallar det här en dålig sommar så har jag upplevt den precis tvärtom, solig och alldeles underbar! Kanske för att vi varit väldigt bra på att ta vara på den i år. Badat, haft picknick på bryggan, ätit mängder av middagar i trädgården, suttit ute om kvällarna, ätit långa frukostar i solen och alltid har vi en packad strandväska i bilen. 

Så juli har varit väldigt härlig och jag är glad att jag har fått njuta så mycket av sommaren.

Augusti, månaden vi väntat på sedan i december, vi blir inom några dagar föräldrar till en till liten stjärna och det känns både märkligt och alldeles underbart. 
Snart har jag en liten nyfödd att snusa på, som sover på mitt bröst som en liten groda om kvällarna. Kan knappt förstå att hon snart är här. 
Augusti är i övrigt som ni säkert kan gissa väldigt planlöst, vi ska få bli kära i ett nytt litet liv och de känns som de räcker och blir över. Jag ska ta vara på varenda minut med min lilla bebis och är så glad att vi inte har något annat än bebisgos planerat!
Så hej Augusti, aldrig har vi väl längtat så mycket efter dig som nu!!

1 kommentar
Sandra

Åh vad härligt att vänta på ett knyte!

Jag har heller inte hunnit klaga på vädret alls än! Jag har jobbat om veckorna när det vart klent här i norr och ledig om helgerna när solen kikat fram!

Nu väntar jag mig en resa till Gran Canaria när med våra fyra barn - du får passa på att njuta i augusti av bebis och mys

Tack för en inspirerande blogg!