SOMMARKVÄLLAR.

Hollie må vara lik Johan men något hon definitivt fått efter mig är viljan att fixa, när Johan kom hem ville hon fixa en picknick, och med lite hjälp från mig så överraskade vi Johan med en middag nere på bryggan när han kom hem. Vi hade tur att de sprack upp och kunde njuta av lite kvällssol tillsammans med lite wraps, jordgubbar, frukt och äppelmust. Bättre än så här blir de ju knappast, älskade sommarkvällar... kan man nånsin få nog?


3 kommentarer
Amanda

Hej anna! Tack för en jättefin blogg! Vi funderar på att måla om vårat sovrum från en i dagsläget ganska mörk gråblå nyans till något som går mer åt lite ljuset grå/grönt. Har du några favoritkulörer från nordsjö du skulle vilja rekommendera? Du är otroligt duktig på färg! :)

Svar: jag gillar "Deep Paris" från nordsjö som är en grön/blå/grå kulör! Superfin :)
Anna Kubel

emma

Hej Anna!

Vilka fantastiska bilder! Jag hamnade på din blogg efter att ha googlat om graviditetsillamående :S Ser ju på dina sista bilder att det måste ha varit några år sen du mådde illa eftersom du har en superfin liten tjej på nya bilderna :-)

Så det kanske inte känns så aktuellt för dig just nu; men från en extremt illamående vars liv ser ut ungefär som den illamående-dagboken du publicerade: när gick det över? *räknar ner dagarna tills jag är mer än en zombie*

Kram!

Svar: Hej! Usch jag lider verkligen med dig, de är helt fruktansvärt att må så illa varenda dag och jag har nog aldrig gråtit så mycket som de veckorna. Med Hollie gick de aldrig över riktigt men blev bättre och jag slutade kräkas i vecka 27. Den här graviditeten slutade kräkandet och illamåendet i vecka 20 och har sedan dess mått bra!
Stor kram till dig, håll ut!😘❤️
Anna Kubel

Bella

Dina bilder alltså..underbara! Blev smått förtjust i den filt/handduk med fransar du har på bilden. Finns den att få tag på någonstans?

Svar: Den är tyvärr jättegammal, köpt på granit för massa år sen!
Anna Kubel