SÖNDAGSLISTAN.

Tyckte jag att jag var så himla värd lite fina saker här om dagen så jag shoppade loss. Nya sneakers och nagellack från Other stories, parfymen jag velat ha såå länge, ny plånbok och klocka. Dessutom insåg jag att jag hade en helt rabatt full med oregano, doftar ljuvligt och står nu i fina buketter runt om i huset. 

Hallonen har kommit, och för oss betyder de att bebisen kommer! Ändå sedan i vintras har vi sagt till Hollie att lillasyster kommer samtidigt som hallonen så de här små röda fasligt goda bären känns lite extra speciella i år. Nu räknar vi ned!

Bebiskläderna är nytvättade och packade i en liten väska, något jag lärt mig från förra gången är att man i princip inte behöver ha med sig något alls. Men lite fint till bebisen och ett par sköna kläder får följa med iallafall! 


Oregano och Jasmine från trädgården hänger i små buketter i köket, ni kan ju bara föreställa er hur gott de doftar! 

Dessutom är det väldigt fint också! Här hänger de på en kroklist i vårat kök! En kvist med oregano och Jasmine och en med lavendel. 

Världens gosigaste små katter börjar bli stora, nu har alla ett hem att flytta till om några veckor. Oj vad vi kommer sakna den här lilla ligan! Tur att Bosse inte ska flytta som Hollie säger. 


Eftermiddagarna spenderas hemma i trädgården, vi plockar bär, räknar hur lång tid de tar att springa ner till häcken, och ibland har vi kalas för gosedjuren.

Då dukar vi med min gamla servis jag hade när jag var liten. Under äppelträden i skuggan! Hollie fullkomligt älskar att leka kafferep och kan roa sig i timmar med att hälla vatten fram och tillbaka i de fina små kopparna.

Nya favoritmattan från Ellos, finaste på länge! Dessutom i min favoritfärg grön. 


8 kommentarer
Malin (konvaljen2)

Åh den där mattan har jag sneglat på sen jag såg den bland Ellos nyheter, helt ljuvlig! Ett stort lycka till nu Anna med lillans ankomst!! kram

Mimmie

Så fin matta!! Tummen upp för den :) Vart är er knopplist ifrån?
Kram /M

Svar: Knipplisten kommer från artilleriet😘
Anna Kubel

Veronica

Hej.
Hittade en av dina bilder på etsy.com (på Hollie). Vet inte om du har samarbete med dem eller säljer dina bilder. Men ville bara säga det ifall du inte vet :)
Mvh Veronica

Svar: Hej! Har du någon länk du kan skicka? Tack för att du säger till!❤️
Anna Kubel

Josefine

Så himla fint det lät med hallonen och att "lillasyster kommer samtidigt som hallonen" :')

Mareena

Så fina bilder som vanligt ❤️
Är mattan tjock? Ser så fin ut men är rädd för att luggen ska vara så lång så allt skräp lägger sig "i" mattan 🙈

Veronica

Här är länken :
https://www.etsy.com/se-en/listing/520118995/summer-sale-sale-4-ibs-chunky-yarn-giant?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=yarn&ref=sr_gallery_1

Hoppas den funkar. Så tråkigt när någon tar ens bilder. Får hoppas ni kan få bort den ❤
Mvh veronica

Johanna

Hej! Den gröna mattan upplevs mycket dovare och mer kall grön på din bild medans den på Ellos hemsida nästan ser mer ut att dra mot oliv/gula hållet. Hur tycker du den är? Vore så tacksam för svar🙏🏼 💕

Erica

Hej😋 Stort grattis till er först och främst😍 Försöker avgöra vilken färg på matta jag ska klicka hem,har du petrol eller grön? Upplever som ovan att ellos bilder på den gröna känns så ljusa jämförelse med er..men kanske det är petrol?😋Kram

Svar: Hej! Kika in mitt senaste inlägg :) Där har du länk till mattan! Kram
Anna Kubel