SÖNDAGSLISTAN.

Trots att väderapparna visar regn mest hela tiden så verkar vi ha sol dagarna i ända, så himla skönt!

Vi fortsätter semestrandet och hänger med Hollie, gungar, solar, badar och käkar glass i stora lass.

Blåbär, hallon och smultron hör till den dagliga födan och hamnar i youghurten på morgonen, jag satte massa smultronplantor i växthuset i våras som nu ger utdelning varenda dag. 

Hollie och brukar trä dom på ett strå, lite som att göra halsband tycker Hollie, ganska onödigt med tanke på att vi äter upp våra strån med bär på direkten, men ganska mysigt pyssel som varar en liten stund.

Sommarkvällarna är nog de jag njuter allra mest av just nu, alltid en liten promenad i trädgården innan läggdags. Så mysigt och rofyllt! Tänker att jag snart går där med en liten bebis på armen. Helt underbart!

En hel äng där bonden bestämde sig för att i år odla rödklöver, inte helt fel. De doftar dessutom ljuvligt och är perfekt att smyga omkring i tycker Hollie som låtsas att de små rosa bollarna är kattungar och plockar in en hel flock och lägger i dockskåpet.

Jag skälv plockar gärna en bukett och sätter på bordet istället, väldigt fint med rosa tycker jag.


Två veckor kvar tills vi ska plocka ut våra nya lilla stjärna, nu längtar vi väldigt mycket. 

Min mage känns gigantisk och imorgonbitti ska jag träffa barnmorskan för sista gången innan bebisen kommer. 14 dagar kvar, sen får jag hålla i min lilla bebis, äntligen!

3 kommentarer
Johanna

Vilka underbara bilder!! Undrar så vart den fina knopplisten kommer ifrån? Lycka till med nya lilla livet💕

Anna

Vilken fantastisk klänning, och du är såå fin! Lycka till med KS när det är dags, gjorde det själv med mitt andra barn och vilken skillnad mot att föda vaginalt. Brukar skoja om att det är lika enkelt som att gå till tandläkaren ;-) kram på dig

Svar: Tack! Åh de känns skönt att höra!! ❤️
Anna Kubel

Jenny

Hej! Vilken fantastisk klänning. Var kommer den ifrån? Hade kunnat tänks mig den till vårt bröllop i oktober ☺️