SVANAR.

 

Dom här fina svanarna från ett av mina favoritmärken CamCam copenhagen har blivit favoriter i bebishörnan, finns som både mobil, speldosa och skallra.

De och mycket mycket mer hittar ni hos Babyland.se som har ett stort utbud av CamCams fina saker + massa annat.
Det bästa med Babyland är deras extremt snabba leveranstider, allt kommer dagen efter och helt fraktfritt dessutom. 
 
Jag såg även att Babyland hade ett stort sortiment med Pippi Långstrump prylar till Hollies stora lycka, har lovat henne ett Pippi tält nu när hon är inne i en riktig pippiperiod, vägrar gå utanför dörren utan flätor.
Så ett alldeles eget pippitält att ha ute i trädgården lär bli succé i sommar!
 
Inlägget publiceras i samarbete med Babyland, innehåller addlinks.
 
1 kommentar

GODMORGON.

Godmorgon! Som ni ser så är vårt kök färdigt, underbart skönt! Ni ska såklart få se bilder sen men nu är de dags för frukost innan massa jobb.

Sen bär de av mot Furusunds världshus och middag med mina fina kollegor!

0 kommentarer

TRÄBÄNK.


Antar att jag har en grej för träbänkar och knopplister, himla fint iaf tycker jag och då jakten på den perfekta gamla bänken verkade i princip omöjlig så snickrade jag mig en egen för några veckor sen av de gamla trägolvet från en av kattvindarna vi nyss rivit upp.

Bänken får ta plats uppe i sovrummet och fungerar perfekt som avlastningsyta och dekoration. Bänkar kan man aldrig ha för många av om ni frågar mig!
Nu ska jag lägga mig med fötterna i högläge i soffan, gosa med kattungarna, se en bra film och äta jordgubbar med mjölk!

1 kommentar