ON MY MIND.

Bilder -Pinterest

Ni vet ju att jag velat fram och tillbaka enda sedan i höstas kring en tapet, nu har jag äntligen bestämt mig för denna fina från William Morris, är den inte helt underbar?

Tack vare min fantastiska sponsor Nordsjö så kan jag välja och vraka i färg och just nu går hela vårt hem i grönt, beige och grått, tre väldigt harmoniska kulörer. Näst på tur att målas är vår trapp, den är idag grå men ska istället få bli grön även den. Tror det kommer bli fint till den annars väldigt grå hallen som sen går direkt upp till Hollies och vårt rum som går i grönt.

Jag älskar knopplistar, mörka träslag, hemsnickrade pallar, gamla nötta skärbrädor och gamla bord, de tillsammans med grönt och beige får mitt hjärta att slå lite extra just nu. Det här köket tillhör grundarna av artilleriet och de kan enligt mig vara ett av de finaste köken på länge.

Något jag också är lite tokig i är små bebiskläder, tänk att jag tycker nästan de är ännu roligare nu än vad jag gjorde när jag väntade Hollie. Min duktiga mormor har sytt massor med små söta plagg till bebisen vilket jag är så glad över.

Linnekuddar kan man aldrig ha för många av om ni frågar mig, vi har ett hav i både vardagsrummet och sovrummet. Mina favoriter är från Himla och Tell me more gbg.

I takt med att min mage växer inser jag hur himla skönt de är att de är sommar, jag slipper ha byxor, stora jackor och varma skor och kan istället gå runt i klänningar nu de sista veckorna, väldigt skönt!

Så några tänkvärda ord på vägen och med de orden sagt måste jag säga att jag känner mig himla lycklig, lycklig i livet och allt där omkring. Trots att den här preggoprylen inte är mitt favorittillstånd så är jag så himla glad just nu. Jag har kanske världens bästa jobb och kollegor som jag fått äran att jobba tillsammans med under de här halvåret.  , snart väntar dock några veckor ledigt där jag tänker spendera varenda sekund med min familj innan livet vänds upp och ner och bebisen kommer till oss, att det är sommar, att jag bor precis just där jag bor och framförallt alla bra människor vi har runt oss. Livet hörrni!

1 kommentar
Lucky

Väldigt fin tapet, det kommer bli hur bra som helst!