SÖNDAGSLISTAN.

 

Köket är snart klart, bara en slipning och en målning bort och ni anar inte hur skönt det känns, i några veckor har vi levt halvt utan bänkskiva och köket har varit ett enda kaos. 

Ska bli så kul att visa er hur fint de blev sen!
 
 

Världens sötaste och gosigaste små kattungar har öppnat ögonen och nu börjar vi dessutom se skillnad på dom här små gråa dunbollarna.

Är så glad att alla blev sådär blyertsgrå, för visst finns de knappt något finare?
Har fått massor med frågor om vi ska behålla alla, svaret är nej, alla är till salu!
 
 

Helg innebär en lång och mysig frukost, något av de bästa jag vet. Jag älskar att ta de lugnt på morgonen och kan gärna sitta länge och äta min frukost, oftast är Hollie och Johan redan klara innan jag ens tagit den första skeden youghurt. 

 

Hollie och Winston har ju i princip vuxit upp tillsammans, dock har dom kanske inte alltid diggat varandra men nu hörrni, nu kan plötsligt föräldrarna äta en lång middag medan dom här två leker kurragömma i trädgården. Det är lyx, och i samma sekund som vi satt och pratade om hur skönt det är att barnen blivit så stora insåg vi att två nya små stjärnor anländer inom bara några veckor!

 

Vi mumsade i oss toastskagen i kvällssolen och njöt till tusen av sommarvärmen. 

Jag hade önskat sommar året om, jag mår alltid som bäst den här tiden på året och jag älskar varenda sekund vi spenderar här vid vårt hus och vår tomt.
Mitt cravings efter Skagen och smörgåstårta håller förövrigt i sig och jag tar varje tillfälle i akt att slänga ihop en liten skagentoast.
 

Alla dessa små finheter vi skaffat oss till lilla bebisen, så overkligt men samtidigt så självklart att hon snart är här.

Vi har fått ett datum för kejsarsnitt vilket känns skönt, sen om hon väljer att stanna i magen tills dess är jag inte helt övertygad om.
 
 

Valet av blandare kvarstår, såhär såg vårt förra kök ut och risken finns att vi faller för den här mässingsblandaren igen. Väldigt fin är den tycker jag! 

2 kommentarer
Josefine

Dina bilder är så himla fina och inredningen likaså!!!

Isa

Hej! Fick precis som du en stor bristning när jag födde min dotter för drygt 2 år sen. Och inför nästa barn har vi blivit strikt rådda till snitt.. vilket skrämmer mig. Jag hoppas du delar med dig om din upplevelse sen, och även hur du upplever skillnaden. Känns mindre ensamt när andra delar med sig! Tack för en alltid lika inspirerande blogg och instagram!