SÖNDAGSLISTAN.

 

När jag är hemma bor jag i princip i min nya  kimono från Lou & Friends, inte bara galet fin utan underbart skön också. Världens bästa preggoplagg!

Hamam handdukarna från samma ställe lär bli nya strandfavoriterna!
 

I veckan kom världens bästa Edbladteam hem till mig, vi plåtade somriga bilder här omkring vårt hus, resultaten dyker upp på Edblad.com och @edbladofficial så håll utkik där!

 

Ingen midsommar utan lemoncurd i tårtan, eller hur?

Jag gjorde min supergoda lemoncurd och den tillsammans med grädde, maräng och jordgubbar fick bli årets tårta. Barnsligt gott!
 

Kattungarna växer och växer, vi gosar mest hela tiden och dom blir allt mer och mer busiga. Dom här små kissarna lär bli världens gosigaste katter så mycket gos som dom får hela dagarna! 

 

Världens mysigaste midsommar har vi kunnat pricka av den här veckan också, en av mina absoluta favorithögtider. 

Bulan och jag lyckades fastna på bild och nu är det inget snack om att jag är höggravid, de blir liksom extra tydligt när man ser sig själv på bild såhär. Lite mer än 1 månad kvar, sen är bebisen här!
 

Lördagen var en seg och regnig än, men väldigt mysigt. Hollie och jag låg i fåtöljen halva dagen med kattungarna, bästa myset. 

Hoppas ni alla har haft en bra vecka!
5 kommentarer
Johanna

Härligt! Har själv dryga två veckor kvar till BF. Visst börjar det bli tungt! Vilken spännande resa att ha framför sig <3

Jennifer

Sista bilden! Så himla fin 😍

Camilla

Hej. Vilken härlig blogg och vilka fina bilder du lägger ut :-) jag undrar om alla kattungarna redande är sålda? Jag och min sambo flyttar till hus på landet 1a augusti och vi vill så gärna ha katt. Just norsk skogskatt och sibirisk är det vi skulle vilja ha. Mvh Camilla, en kompis till Johan.

Svar: Hej! Dessa är ragdoll och sibirisk katt :)
Så snart vi fastställt kön på dom så kan man komma och tinga :)
Kram
Anna Kubel

Caroline

Så vackra bilder! Kram

Levin

Wow, så fina bilder!