SÖNDAGSLISTAN.

 

Mellan jobb och plåtningar i veckan så har jag hängt en stund med Caroline och Hilda, de där små bebisfötterna är ju bland de sötaste som finns. Helt klart veckans bästa häng!

 
 

Adam och jag gjorde thaipankakor igår, med banan och chokladsås, så goda att jag tyvärr helt glömde bort att fota de färdiga resultatet men jag lovar att laga de snart igen så ni får både smaskiga bilder och recept.

 

Hollie och jag hängde på bryggan i förmiddags, fiskade lite och jag passade på att plåta inför ett litet jobb! 

Trots att de hängt regn i luften hela dagen så har de varit så varmt och skönt, nästan lite härlig med såna här dagar.
 

I senaste Allt i hemmet pryder mitt fina växthus och en massa dukningsinspo omslaget. Här är en av bilderna. Ett jobb vi gjorde förra sommaren, spring och köp vetja!

 
 

Jag har kanske världens roligaste jobb som ni säkert vet, extra roligt är det när man får jobba med produkter som man älskar, som Washologis produkter som jag numera fotar. Känns som en riktig ära och har ni inte testat deras tvättmedel och linnevatten, spring och köp! Jag är helt tokig i deras linnevatten!

 
 

Det bästa med helgerna är att jag får spendera så mycket tid tillsammans med Hollie, finns inget bättre just nu!

Den här lilla pratkvarnen som alltid är full av idéer och påhitt. 
Idag gick vi ner till min mosters stuga och gungade lite och kom hem med trötta ben och massvis med fina blommor vi plockat längs vägen. Tiden med henne känns så värdefull!
 
 

Kvällen spenderas just precis här, uppe på kontoret. Redigerar bilder och gör klart inför morgondagens jobb.

Inatt håller jag tummarna på att det blir kattungar här hemma, vi börjar bli riktigt otåliga nu!
3 kommentarer
Sofie

Hej!

Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

Lycka till!

/Sofie på Babyshop

Nana

Jag älskar verkligen dina bilder, så himla himla fint😍

Hanna Karlsson

Vilka fina bilder från en härlig vecka!