PLAYTIME.

 

 

Hollie har verkligen längtat efter sitt rum och sina saker, hon leker nonstop med sina prylar!

Jag har passat på att möblera om lite i hennes rum medan hon lekte.
Den här fina byxdressen är så himla fin och kommer från babyshop. Den användes flitigt på Sri lanka och kommer förhoppningsvis hänga med i sommar också, ni hittar den här!
 
Tröttnar nog aldrig på de här gröna och gråa färgerna, så fint att blanda in rosa dessutom så jag bäddade Hollies säng med rosa linnelakan!
Mer bilder kommer på rummet i sin helhet.
1 kommentar

GODMORGON SVERIGE.

 

 

Godmorgon! 

Efter en lång flygresa landade vi igår eftermiddag på Arlanda på min födelsedag och allt!
Bästa presenten var att få komma hem till ett fint hem, blommor som slagit ut i rabatterna och att få lägga sig i sin egen säng.
Borta bra men hemma bäst, alltid!
 
Även om vi blivit bortskämda med riktigt smarriga frukostar på Sri lanka så slår ju inget sin egna frukost vid sitt eget köksbord.
Hollie och jag vaknade frukostsugna redan klockan 5 men låg kvar i sängen en stund för att vänta in morgonen. Nu längtar vi massor efter Johan som tog flyget vidare till Göteborg för att göra ett stuntjobb mitt i natten.
 
Ser ni den här fina glaskannan? Och kökshandduken? Det kommer från Ernst och jag blir bara mer och mer kär i hans produkter.
Ni hittar de flesta av produkterna hos Royaldesign.
 
 
2 kommentarer

MY PICS.


Något jag ägnat mornarna till då jag vaknar minst en timma före alla andra när karatekid i min mage vaknar är att göra en ny årsbok från my365daysinprint, som jag gjorde förra året.

En liten bok där jag proppar in ett hav av mina bilder, älskar att samla på dessa små böcker och jag tänker att jag kommer uppskatta mer att bläddra i en bok än att leta i en mapp på datorn eller telefonen.
De är dessutom roligt att titta tillbaka på alla bilder, för de finns en del vill jag lova.

Vad gör ni med alla era bilder? 

5 kommentarer