EFTERMIDDAGARNA.

På eftermiddagarna är de som allra finast här, när solen står lågt och de blir ett sånt magiskt ljus.

Johan surfar medan vi dricker limejuice och letar fina snäckor som Hollie stoppar i sin lilla väska, bara de allra finaste åker ned i väska och hon går runt där tyst och länge och plockar och plockar.
Idag fyller min pappa år, världens bästa pappa dessutom. 
Är så glad att mamma och pappa följde med hit och att vi dessutom prickar in både pappas och min födelsedag på resan!
Nu har jag passerat halvvägs i den här graviditeten och nu är de bara 18-19 veckor kvar och jag mår faktiskt väldigt bra, lyx!
Har ju skaffat mig en liten mage också som ni ser som man vid de här laget tycker är gigantisk men som lär 5 dubblas på de här veckorna som är kvar.

4 kommentarer
Caroline

Gud så härligt det ser ut! Njut i massor! Skulle inte du kunna göra ett litet sri lanka inlägg sen och berätta om vart ni varit och saker du rekommenderar? Vi är jätte sugna på att göra en resa till sri lanka och hade varit roligt att höra mer om eran! :) kram!

fredrika

Så härligt med en resa till Sri Lanka - det drömmer vi om också. Dock är även jag gravid och lite orolig för zika-viruset där. Hur resonerade ni där - är hotet över eller finns det sätt att skydda sig?
Tack för härlig inspo!

Svar: Ja helt underbart är det här! Hittills har man inte haft ett enda fall av zika-virus på srilanka, jag gjorde en liten koll innan vi åkte. Så jag oroar mig inte alls faktiskt :)
Anna Kubel

Emmelie

Vilka härliga bilder! :)

Sriwanna Salomonsson

Fina ni <3