HALLEN.Här kommer ett helt inlägg om vår lilla hallmakeover. Så roligt att bilden på vår hall spridit sig och inspirerat många till att apa efter, och tack för alla era fina kommentarer!

Golvet

När vi flyttade in låg det ett terracotta golv av tegelpannor i hallen och jag ville riva ut dom direkt, dessvärre så var de tydligen inget man gjorde bara sådär rätt upp och ned utan de skulle innebära massa annat jobb som vi inte orkade med och med gamla värmeslingor under och massa andra knasigheter så bestämde jag mig för att måla golvet för att stå ut ett tag till.

Golvet är målat med Nordsjös Preform + Diamond floor som är en extra tålig golvfärg avsedd för betong eller trägolv.
Hallen målades med två lager förra våren och har hållt hur bra som helst. Även vår trapp är målad i denna färg.
Kulören är Nordsjös "kalkstensgrå"

Väggar och lister

Övriga rummet såsom väggar, lister, dörrar och kroklister är målade med Nordsjös Ambience Extramatt i kulören simplicity greige, en brungrå varm ton som gör sig så himla fin i vår annars ganska kalla hall.
För den petige ska väl egentligen dörrar och lister målas med snickerifärg men jag tycker de håller lika bra med väggfärgen.

Kroklisterna är hemmasnickrade av långa lister och rundstav, ett väldigt enkelt sätt och himla praktiskt att få upp saker som små mössor, vantar, jackor och annat som man vill få upp från golvet. Sen är det himla snyggt också tycker jag!

2 kommentarer
Jenny

Mattan är helt underbar, var kommer den ifrån?

Svar: Den är från tell me more Gbg!😘
Anna Kubel

Johanna

Önskar jag kunde fota som du!! Kan inte du anordna en fotokurs ute hos er? En heldag där du visar hela flödet från hur du väljer motiv, ljus etc till själva redigering.. du kan lätt ta 1500 kr för det och ha 10-15 pers på kursen.. hyfsat lättförtjänta pengar :)

Svar: Tack fina! Ja de kanske vore något, om jag vågar🙈😘
Anna Kubel