PLANER.

Under våren ska vi äntligen ta tag i tre renoveringar här hemma, badrum, kök och hall ska bli nytt och fint.

Här nedan ser ni våra tankar och idéer.
 

Först ut blir badrummet, där ska vi totalrenovera, jag vill ha ett grått enkelt klinkers på golvet och målade matta väggar i ljustgrå. Är även på jakt efter ett snyggt skåp som de ovan som planen är att betsa mörk.

Enkelt och tidlöst och det känns dessutom helt både snyggt och smart att inte kakla väggarna då vi och som många andra som bor på landet har mycket kalk i vattnet och av lite erfarenhet vet jag att kakel då är extremt jobbigt att hålla rent och snyggt.
 
 

Hallen har vi redan börjat med, idag har vi en ljusgrå färg i hallen och vit pärlspont, där ska jag måla hela rummet inklusive dörrar och foder i en fin grå/beige kulör. Några kroklister och sen är det klart. 

 

I köket kommer vi behålla pärlsponten i halva rummet, även om jag blivit lite allergisk mot all pärlspont så vill jag ändå spara den någonstans och tycker den gör sig fint i vårt kök.

Köksluckorna ska målas om, nya bänkskivor ska sättas in och vår köksö kommer bli dubbelt så stor och förvandlas till hälften matbord med öppen förvaring under som på bilden ovan. Val av bänkskiva är inte klart, även här vill jag tänka lite praktiskt och är sugen på en betongskiva av något slag.
 
Bilder-residence magazine & pinterest
1 kommentar
Anonym

Hej! Har du hittat något fint badrumsskåp? :) är också på rakt efter ett så tänkte om ja kunde inspireras av dig :)

Svar: Hej! Dessvärre inte... :(
Anna Kubel