BABY CORNER.

Vi fick en liten vagga för några veckor sedan och för ett par dagar sedan skruvade vi ihop den och ställde den i vårt sovrum. Än dröjer det några veckor innan de ligger en liten bebis där men tiden går fort.
Bebisen får inget eget sovrum utan får dela med oss den första tiden, misstänker ändå att hon kommer sitta som en fästing på mig och när hon sen är i behov av eget rum får hon dela med Hollie innan vi gör egna rum till dom.
Jag vet att så många av er är nyfikna på graviditeten och jag lovar er att skriva ihop ett inlägg om det snart, är det något speciellt ni vill veta? Kommentera nedan.
 
Den här alldeles underbart fina svanmobilen hittar ni hos babyland här!
 
ps. glöm inte att trycka på det lilla hjärtat om ni gillar mina inlägg!
 
 
 
Innlägget innehåller affilatelänkar och publiceras i samarbete med Babyland.
 
 
5 kommentarer
Emma

Hejsan, så fint ni har det! Jag undrar om du skulle kunna berätta i ett inlägg eller här vad du har för kamera, och hur du redigerar dina bilder! Kram 😃

Alexandra

Hej fina!

Jag är nyfiken på att höra skillnaden från när du väntade Hollie? Kom magen mkt snabbare denna gång? Mådde du likadant? Hur va det i början innan ni gick ut med det?

Samt så undrar jag kring väggfärgen? Vart kommer den ifrån Love Love Love 👌

Ellen

Hej! För det första vill jag bara tacka för din superfina blogg. Jag har läst i snart 4 år och tröttnar aldrig! Har dock inte alls varit flitig på att kommentera, men jag är självklart också en av de som är supernyfiken på din graviditet! Om du tycker att det är alldeles för personliga frågor behöver du absolut inte svara på dem! För det första undrar jag vad du ser mest fram emot med det nya lilla livet, men också vad du är mest orolig över? Undrar också om syskonet var planerat och hur ni i så fall tänker kring åldersskillnaden mellan barnen? Vilka namn har ni funderat på? Kram!

mammagravid.blogg.se

Åh vad mysigt med den lilla bebis hörnan! Följ gärna min resa genom vardagen som förstföderska med en sambo som blivit fängslad för en månad sen. Kram

Anonym

Jag undrar lite, på grund av egen skräck för att vara gravid och sedan behöva föda också, hur du tänker kring det. Eftersom att jag förstår att det inte var så lätt med Hollie - hur tänker du kring denna förlossning? Är du nervös/rädd? Får du extra hjälp, och i sådana fall vad? (Det här kanske blir för personligt att svara på - hoppa då över min fråga). Jag är så nyfiken mest av egna skäl då jag på riktigt funderar på att faktiskt inte bli med barn på grund av min rädsla för att ha något växa i mig och sedan behöva genomgå förlossningen...