HEJ.

Hej alla ni! 

Först vill jag bara säga tack till alla ni som läser min blogg, följer mig på insta och som alltid hejjar på mig i de jag gör!

Jag skulle vilja be er om en tjänst, jag skulle bli så glad om ni ville skriva någon rad om vad ni gillar allra mest att se och läsa om här i bloggen. 
Vill ni läsa mer om inredning? Mer om mat? Om Hollie? Om mig? Graviditeten? Trädgård... ja ni fattar!

Tusen tack för att ni tar er tiden! Kärlek till er!

31 kommentarer
Tove Larsson

Allt du räknade upp! Graviditet är lite extra intressant just nu då jag själv är gravid med BF i augusti, så gärna mycket sånt för min del! :))

JohannaIsabella

Först och främst: din blogg är verkligen min favvo och du inspirerar jättemycket. Speciellt med inredning och foto! Jag gillar oftast alla dina inlägg men saknar det personliga och vardagliga lite som det var mer av förut. Några förslag är tex om graviditet 2, mer inlägg om dig och även Hollie, bilder från när ni gör något "en vanlig dag".. lite mer familjeliv kanske man kan säga hehe? Förstår om det försvinner lite när bloggen växer men gärna mer sånt blandat med all inspo =) lite foto/stylingtips vore också superkul. kram!

Malin (konvaljen2)

Jag tycker du redan har en himla skön mix på din blogg, en av mina absoluta favoriter faktiskt!! =) Men några mer glimtar från trädgården hade såklart varit kul tycker jag som är lite trädgårdstokig!! =) kram

Sofia

Jag skulle vilja läsa mer om Hollie och graviditeten, hur mår du nu?
Varför har du varit på så många ultraljud?
Förstår att de kanske är väldigt privat men också väldigt intressant för ett annat preggo att läsa om!
Tack Anna!

Karin

Jag vill gärna läsa mer om inredning och om graviditeten. Extra intresserad av dina tankar kring kommande förlossning, om du vill dela med dig det. Jag väntar nr 2 i augusti, fick nr 1 hösten 2014 och hade en ganska tuff förlossning med lång återhämtningstid efteråt.

Ellinor

MYCKET MER OUTFITS eller ja iallafall typ att du visar kläder som du köper 😁 Varje gång jag sett en bild på dig har du alltid så fina kläder ! 🌸

Sofie

Åhhh fortsätt bara som du gör! 😍👏🏻👏🏻👏🏻 ALLA dina inlägg är lika magiska! Fantastiska bilder, bra text och innehåll! Min favvo-blogg nummer 1! Du är grym!! ❤💪🏻👌🏻✨👏🏻👏🏻

Linnea Henriksson

Har läst din blogg sen du var gravid med Hollie och du är verkligen en av mina favoriter bland alla bloggar!
Det var så kul att få läsa reportaget som Printler hade gjort om dig för det kändes som man fick lära känna dig lite mer, så hade tyckt det var kul att få läsa lite mer om dig :)
Jag blir alltid så inspirerad när jag går in här på din blogg! Perfekt nu när vi själva ska genomföra en totalrenovering av vår lägenhet.

Karolin

Du är jätteinspirerande och har ett sååå himla fint hem!!! Det vill jag se ännu mer av :) kanske lite diy tips?? Fler bilder från ditt hem och interiör! :)

Tack för en fantastiskt blogg (och insta) :)

Anonym

Jag tycker du har en väldigt bra mix av allt faktiskt! Något jag saknar är inlägg du är med i då du alltid har så snygga kläder/stil! Men annars en perfekt variation av allt faktiskt!

Emma

Håller med tove! Har också bf augusti!

Mkt fin blogg!

F

Inredning! Diy projekt och tips och trix kring heminredning och trädgård. Superfint hos dig :)

Lisa

Hej.
Först och främst tycker jag att din blogg och det du gör och visar upp är bra precis så som det är.
Men för att få önska skulle jag vilja läsa och se mer av trädgård och uteliv.
Antar att det kommer med säsongen och jag önskar dig all lycka till till det du tar dig för.
Kram Lisa

jennifer

Hej!

Å så fin fin blogg såååå... jag älskar ju inredning och trädgård men också barn.. har två själv på snart 5 och 9 år.

Kram Kram

Maria

Vill se mer av ert hus! Fler helhetsbilder och inte bara på detaljer (även om det också gillas) :-)
Recept är också superkul!

Emma

Tycker redan bloggen är super med fina bilder och så! Jag tycker det hade varit lite skoj att läsa om kombon av inredning från ditt hem + mer om dig, vad gör du på dagarna? Vem är du? Kul att läsa en personlig inredningsblogg lixom! Kram :)

Amanda

Mindre köp det här och mer familj :)))

karro

Mer helhets bilder på ert hus o rummen ni har. Å sen mer om din graviditet. Toppen blogg.

Katri

Hej Anna!
Älskar din blogg precis som den är. Du har verkligen hittat ditt sätt att leverera här på bloggen och det gillas :)
Om man får önska något så korta små berättelser om dig och er, mer sånt du skrev när Hollie var liten. Och så skulle det vara kul med mer helhetsbilder.

Carro

Inredning. Gärna mer helhetsbilder. Tips på inredningsprodukter att "klicka hem" gillas också skarpt :)

Fanny

Jag tycker att din blogg är helt fantastisk som den är. Du är så duktig och driven och varje gång jag tittar in på din blogg blir jag så inspirerad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Mer inredning och fler collage skulle jag dock uppskatta!

Johanna

Älskar din blogg och alla dina fantastiska bilder, stor inspirationskälla! Jag skulle gärna vilja se mer från ert hus, helhetsbilder men även nyfiken på att läsa om din graviditet då jag själv ska få en bebis i juni.

Misskotten

Inredning och outfutbilder.
Frågestund om olika ämnen, tex inredning, kläder, resor, trädgård och annat.

Mallan

Vilken fantastisk blogg/Instagram du har. Jag älskar ju att få tips å trix allt från inredning, blommor, färg, klädet, barnkläder, barninredning,reson, saker man kan göra ... U name IT. Tack än en gång 💗

Sandra

Först och främst vill jag säga att jag älskar alla dina bilder och texter, man vill liksom hoppa in i ditt hem eller allt du gör! De är så levande och inspirerande! Men om man nu får önska och hoppas så vill jag se mer helhet, typ vardagsrum, kök, trädgård (gärna vad du har för blommor i trädgård osv) , och er matsal! Sen älskar jag detaljbilder för du har sån känsla! Heja dig! Kram Sandra (bellebonnieandme)

Josefin

Fler "helhetsbilder" mer hur ni har det, inte bara dessa små stilleben :)

E

Som alla ovan redan sagt och sammanfattat bra. Jag diggar verkligen din blogg och dina bilder, det inspirerar så mycket! Märker att jag oftast drar mig mest till din inredningen och hur du fotar allmänt, älskade tex förra årets sommarbilder!

Har själv köpt en ny systemkamera som jag leker med och skulle gärna läsa mer tips och trix! Är även också gravid med BF i sommar, min första, så skulle gärna läsa mer om allt, allt, allt då det är ett stort fokus i mitt eget liv (och många andras här verkar det som)! Så himla kul. Kanske tips på vad man kan tänka på inför ankomsten av sin bebis (vad som är bra att ha med i förlossningsväskan, tiden EFTER bebis, hur man bäst ska komma tillbaka till sitt "gamla jag" utan att känna hets och stress osv.)

Emelie

Supergillar din blogg! Jag skulle vilja ser mer av dina outfits, verkar lovande det vi fått se:) Sen gillar jag inredning och trädgård mycket!

Emelie

Hej Anna! Tycker att din blogg är alldeles perfekt som den är, en fin mix av allt! Men det är klart, alltid kul att få se mer bilder från ert hus och trädgård. Lite mer "helhetsbilder" vore kul, på köket tex.
Du är verkligen en inspirationskälla med dina fantastiskt stämningsfulla bilder och beskrivningar. Kul att också få se dina personliga inlägg, bilder på Hollie och vad ni hittar på. Gärna mer sånt!
Tack för en himla fin blogg!

Linnea

Säger som alla andra, redan helt underbar blogg som inspirerar mig så otroligt mycket! ❤️ Skulle också vilja se mer vardagligt såsom outfits, mat, en typisk dag, träning, lite mer personliga texter till dina underbara bilder. 😊

Lykke

Din blog er min favorit blog! Jeg er vild med at du har mange billeder, og ikke lange tekster.
Din blog er super inspirerende og du skal ikke lave noget om :-)