KVÄLLSLJUSET.

Jag funderar mycket kring hur de kommer bli när bebisen anländer, hur Hollie kommer ta det, om saker kommer förändras... eller förändras kommer de garanterat göra men till vad?

Hollie har i över 3 år varit centrum i vår familj och snart har vi en till som ska ta precis lika mycket plats.

 Som alla föräldrar som ska få sitt andra barn så undrar man hur man ska kunna älska någon lika mycket, men de gör man tydligen!
Att ge Hollie ett syskon känns som de finaste och mest värdefulla vi kan ge henne, jag ser så oerhört mycket fram emot att få se dem tillsammans.

Tiden nu innan bebisen kommer tillsammans med Hollie känns så speciell på något vis, jag vill spendera massor med tid tillsammans med Hollie för snart vet jag att de är en annan liten människa som kommer skäla min uppmärksamhet. 

Älskade Hollie, om ungefär 10 veckor får du en lillasyster!

1 kommentar
Anna

Åh hade exakt samma tankar när ja väntade nr 2. Hus ska min kärlek som jag har för nr 1 räcka att del på till en till osv! Sen kom nr 2 och från sekunden hon kom förstod jag att kärleken går att dela ja älskade dom båda lika mkt och visst blev det lite körigt med att räcka till fysiskt ibland speciellt i början innan man vant sig när man var ensam med båda samtidigt men de ja menar är och det har du säkert hört och vet själv är att det är hälsosamt att tänka i dom barnorna men att allt löser sig så fort lillen kommit ut du kommer fatta precis just då! Massa kramar Anna