MITT MAJ.

Nu är det sommar och en av de absoluta bästa tiderna, när både äppelträden och syrener blommor känns vår trädgård som en dröm. Jag fullkomligt älskar den här tiden.


I maj fick vi äntligen lite sommarfeeling och jag har pysslat massor i både växthus och trädgård, pysslar med de mesta just nu känns det som. Det känns som att jag vill få klart så mycket som möjligt innan bebisen anländer. 
Köket är snart klart, det blir så himla fint, nästan lite finare än vad jag kunnat hoppas på. Lovar att visa er bilder såfort det är klart. 
Får jag som jag vill är badrummet klart innan bebisen kommer också, men tiden börjar springa ifrån än så vi får se om vi får ihop det.

I maj har vi grillat en massa, suttit ute på baksidan med våra vänner om kvällarna, ätit jordgubbar och glass och njutit av de varma kvällarna.

Vi har fått ett datum nu för kejsarsnitt, känns så konstigt att vi vet att de är dagen vi får träffa vår nya lilla familjemedlem.

Juni känns oerhört efterlängtat och nu kan tiden få stanna upp ett tag, trots att jag längtar framåt tills bebisen kommer så vill jag njuta massor av sommaren så det är såklart blandade känslor kring det där, men just nu mår jag bra för de mesta så då spelar det faktiskt inte så stor roll om tiden går långsamt.

Vår katt får kattungar vilken dag som helst och vi väntar med spänning, allra minst Hollie som nyfiket springer och kikar efter kattungar varje morgon. 
Jag har massa roligt jobb framför mig i juni, somriga bilder ska plåtas och vad kan väl vara härligare än det?
Sen har vi midsommar också, de firas hemma hos oss i år, något jag ser väldigt mycket fram emot!

Hej juni och hej sommar, som jag längtat!

3 kommentarer
Emma

Din blogg är så fin! Du verkar ha så mysigt liv, kan du inte berätta lite mer om ditt jobb? Väntar vårt första barn i augusti och hade gärna startat eget för att kunna vara hemma mer.

Tack för inredningsinspirationen, så fint ni har det!
Vänliga hälsningar,
Emma

Sofi

Åh längtar efter bild och färgval i kök. Jag står precis i valet att lackerar om luckorna o velar om vi ska köra på beprövad grå som vi hade i tidigare bostaden eller om man ska vara modig och ta ngn annan färg haha. Visa gärna bild så snart du kan, du är en sån inspirationskälla!

Trevlig helg!

Rebecka

Så härligt med sommarfeeling ju!! Vi ser också fram emot midsommar här, första i vårt nya hus! 😍🌸