SÖNDAGSLISTAN.

Fredagen bjussade på 27 grader och vi njöt till max, grillade lamm och satt ute i kvällssolen hos mamma och pappa på deras veranda, lyx att ha dom så nära.

Påvägen hem spanade vi på små ankungar som sprang runt på åkern. 
Det kändes äntligen som sommar på riktigt!

Vi har haft världens finaste pioner på både köksbord och vardagsrumsbord i helgen, tänk att lite blommor kan göra en så glad. Om några veckor slår alla våra pionbuskar ut här i trädgården, något jag längtar så mycket efter.

Grillat har vi gjort, som de allra flesta helger. Tänk att man aldrig tröttnar på den maten. Dessutom är de så härligt att kunna sitta ute nu om kvällarna, barnen leker i gräset och får springa av sig innan läggdags. Ibland undrar jag hur vi hade fått ur all spring i benen på Hollie i en lägenhet.

Badat har dom gjort oss också, Hollie och Ingrid! 

Så söta så man trillar baklänges, Hollie tyckte Ingrid behövde skrubbas från topp till tå. Att badbaljan är framme på baksidan är ett riktigt sommartecken. Här intas alltid kvällsbadet i sommarvärmen!

Hängt i soffan har jag gjort också, mellan alla helgens projekt. Jag orkar inte hålla samma tempo längre och börjar känna mig tung och seg något jag aldrig lär vänja mig vid. Som tur är har vi världens skönaste soffa där jag dyker ner då och då och samlar energi och känner på min lilla bebis i magen!

Att ligga i myspölen tillsammans med Ingrid och titta på Greta gris, med kuddar och gossedjur och varsin napp. Kanske de mysigaste myset som finns. Dom är såna små kompisar dom här älsklingarna!

Jag älskar den här tiden, vi spenderar nästan all vaken tid utomhus på vår gård.

Det här blir tredje sommaren i huset, galet vad tiden går. Jag minns så väl känslan när vi fick nycklarna till huset och varje dag kändes som en skattjakt. Johan och jag kunde inte förstå att alla dessa hus och den gigantiska tomt och trädgård var våran, bara våran.
Hollie var knappt 1,5 och käkade sten på grusgången, vi började preppa inför inskolning och jag njöt till max av mina sista veckor på en 1,5 år mammaledighet.
Trots att jag ibland blir tokig på de här gamla huset så älskar jag de mer och mer, de sneda taken, alla vinklar och vrår. Jag hoppas vi bor här föralltid.
 

4 kommentarer
Marita

For en herlig helg! <3 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt badebaljen?

Annica

Vart har du köpt Hollies fina baddräkt?

Svar: Den är från Tiny cottons! :)
Anna Kubel

Mirre - Sweetwords

Så fina bilder på barnen

Malin

Vart har du köpt klänningen? Såå söt!