MY STYLE.

Här om dagen pratade jag och min sambo om de här med bildspråk, vad man har för fotostil och hur man har hittat sin stil.
Jag känner mig väldigt trygg med min stil och vet nästan direkt hur jag vill ha en bild, jag jobbar ju i princip alltid med naturligt ljus och redigerar sällan mina bilder mer än någon minut. 
Däremot så inser jag att jag varvar lite bilder i mitt flöde och ska man hårddra det så är det egentligen 3 typer av bilder som finns i mitt flöde just nu. Jag gillar de lite stökiga, ibland inne, ibland ute. Lite så vårt liv är.
Sen är de ju ingen slump att jag publicerar noga utvalda stunder som innehåller något extra.
(null)
Gröna bilder, där grönt får vara just grönt. Älskar den här typen av bilder i mitt flöde och inser att de lär bli glest med den typen under den närmsta tiden då vi har en vinter framför oss. 
(null)
Ljusa gråa bilder med sängen eller ett bord som bakgrund. (null)
Mörka bilder som går i grönt. Vid vårt köksbord är ljuset magiskt och bästa platsen att fota på. 

Men visst är det lite intressant när man börjar granska sig själv och sitt sätt att fota och hur sitt flöde på instagram ser ut?
Jag har mina ställen i huset där de flesta bilderna tas och vissa ställen har jag nog aldrig ens fotat på, förmodligen av ren lathet och för att vi trots ett perfekt flöde bor en familj i det här huset och varenda vrå inte kan få agera studio.

Hur hittar man sin stil då?  Jag tror inte de är något man löser över en natt, de tar tid och dessutom förändras den över tid. De va ju trots allt inte alls så länge sen jag eftersträvade kritvita bilder, ljust och fräscht skulle de vara då. En mörk bild raderades direkt från minneskortet. 
Så visst går det trender i det här med att fota också.
Hur tänker ni kring era bilder? Vilken av dessa 3 bildtyper gillar ni bäst?

(null)
Såhär kan mitt flöde på instagram se ut en vanlig vecka!

4 kommentarer
Liv Ringström

Åh jag älskar din stil, försöker hitta min egna men det är så svårt. Mest för att jag lägger väl inte den tiden på foto och jag tycker det är olika för olika saker och ah. Men en dag kanske, haha!

Sofia

Älskar din stil! Alla stilarna tilltalar mig, men det gröna lite extra (kanske för att jag inte är en vintermänniska..)

Svar: Samma här!😍🌿 sommaren är ju ändå bäst trots allt!😘
Anna Kubel

Svart-Stina

Jag är ingen trogen följare av bloggar, men lagt märke till dig i bruset just på grund av stilen. Det är mycket av mjuka gröna nyanser som är väldigt vackert.

Adrian Gustafsson

Vilka fina bilder och collage! Dom får en verkligen att längta till sommaren nu när det är så kallt och dant! :)