SÖNDAGSLISTAN.

Söndag igen, inser att jag tappar bort att göra den här lilla trevliga listan allt för ofta. Men här kommer den, den drömmiga versionen en grå dag som denna!
Jag och Hollie vid klipporna en kväll i Augusti förra året. Dom här sena sommarkvällarna är oslagbara och att vi dessutom hade bästa sällskapet just den här kvällen och vattnet var sådär varmt att man knappt vill gå upp. Jag längtar dit!
När vi har tråkigt då bakar vi, sen bjuder vi över någon vi tycker om. För det mesta blir det sockerkaka eller någon paj, men här i veckan bakade vi rulltårta. Galet gott!
Det blev knappt några hallon i år, vi som pratade så mycket om hallonen och längtade så mycket. Vi sa alltid till Hollie att lillasyster kommer när hallonen kommer och de gjorde hon ju trots att det var glest på hallonbuskarna den här sommaren men vad gör väl de när vi fick lilla Bianca istället.
Tänk att vi sprang barfota genom trädgården såhär ner till hallonlandet för bara några veckor sen?
Jasmina och jag har gjort en film igen, med dom här alldeles underbara sängkläderna i fokus. Det här med film är ju verkligen superkul, svårt också för den delen. Ni kan kika på vår lilla film här!
Ni som känner mig vet att jag nästan samlar på fikonträd. Inte bara för att jag är tokig i fikon utan också för att jag tycker dom små träden är så galet fina.
Det visar sig dessutom att mina fikonträd trivs väldigt bra ute i vårt växthus på somrarna och där väcer dom på sig galet mycket varje år. I höstas bestämde jag mig för att ta några sticklingar, 5 stycken blev det, 4 överlevde och två av dom är jättestora idag. Den här lilla pinnen däremot, en riktigt skör rackare men den pyttepyttelilla gröna knoppen som varit där uppe på pinnens topp i månader har gjort att jag inte haft mage och ge upp, och i veckan slog det äntligen ut. Hurra!!
Så himla fin ändå, min fikonpinne!
Helgens gosigaste gos stod dom här två för, Belle och Bianca! Finns det något mysigare än sovande bebisar? Sen är det ju så man smälter när dom ligger nära varandra och gosar! 
Min lilla bebis blir dessutom 3 månader imorgon, galet!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer