BETÓN STUDIOS.

Kanske ni känner igen de som Minimocks? Minimocks har iallafall blivit Beton studios och dessutom blivit med världens finaste butik på Nytorgsgatan i Stockholm. Ni vet en sån där butik där man gillar allt, varenda liten pryl och varenda liten vrå.
Jag tycker det dessutom är superkul att Petra tagit in många av mina favoritmärken såsom Ferm Kids, Daughter, Kongeslojd, Shirley Bredal, Bisou de Lou med flera.
 
Allra mest gillar jag ju Petras mockasiner, det har alltid legat mig varmt om hjärtat och det första paret klickade jag hem redan för 4 år sen när Hollie låg i magen och dom små minimockasinerna står nu fint på en hylla i hennes rum, väldigt gulligt att spara tycker jag. Sedan dess har vi samlat på oss ett helt gäng och Hollie använder fortfarande mockasiner, på förskolan, på semestrar eller hemma om vintern när golven känns kalla.
Ett par mockasiner kan ju vara den finaste doppresenten förövrigt, inte sant?
 
Självklart ska även Bianca få ett par mockisar och hon fick ett par ljusgrå från deras nya höstkollektion, så attans gulliga! 
För er som inte bor i Stockholm och kan besöka den här fantastiska lilla butiken så kan ni alltid kika in på deras insta @betonstudios eller webshop Betonstudios.com
Här nedanför ser ni vad som fick följa med oss hem!
 
 
 
0 kommentarer