FÄRG.

Bilder- TineK, Pom & Flora, Pinterest
 
Senaste dagarna, okej kanske veckorna har jag provmålat, letat, funderat och fixat kring lite förändring här hemma. Kanske för att jag åker på ett stort färgevent i köpenham på torsdag, eller kanske för att det är ny årstid eller för att vi ska renovera lite här hemma nu i november. I somras tog jag hem ett gäng provburkar med rosa kulörer och även en ljusgrön fin kulör, sedan dess har jag velat lite fram och tillbaka men nu tror jag att jag hittat mina kulörer och dessa ska nu målas lite här och var i hemmet. 
Tröttnar jag aldrig på att måla undrar ni? Nix pix!
Rosa var den första färgen vi målade här i huset när vi flyttade in, trots att den färgen sen byttes ut så har jag liksom aldrig riktigt kunna släppa färgen rosa helt utan målade ett skåp rosa i våras och skulle för några veckor sen måla foder och dörrar rosa i Hollies rum men det projektet stannade upp en aning. Rosa, beige och grönt får stå för mina favoritfärger just nu! Självklart ska ni få färgkoder och bilder när jag är klar!
Imorgon är det iallafall jag som åker till färgaffären!
 
2 kommentarer
Matilda

Skulle du inte kunna skriva ut kulören du använt till köket? Den gröna fina, älskar den! Och älskar din blogg, mer inspirerande material går inte att hitta enligt mig :) du gör ett grymt jobb!

Svar: Tack fina! Kulören heter Deep Paris!
Anna Kubel

Emelie

Hej! Jag är så nyfiken på att höra vilken rosa kulör du funderat på? Jag ska göra ett gästrum eller måla om min dotters rum och är sugen på en matt/rosa färg. Du är ju så duktig på sånt så lika bra att fråga experten! Kram