MITT SEPTEMBER.

Ska jag vara ärlig så minns jag inte riktigt vad vi gjort i september, känns som den månaden flöt ihop med augusti på något vis.

Mycket tid och tankar har förstås gått åt lilla Bianca som nu är två månader. Hon lär vara världens snällaste lilla tjej som förgyller våra dagar.
Mestadels har vi skrotat runt här hemma i pyjamas och legat och dragit oss i sängen till strax före 10 om mornarna, på kvällarna tänder vi ljus, dricker te och tittar på serier.
Det har blivit så mörkt ute och mörkare blir det.
Jag har hunnit jobba lite också, har ju som ni säkert förstått alltid lite myror i brallan och massa spännande jobb och projekt på gång. Lyxigt att kunna kombinera tycker jag, ibland mammaledig med mjukisbrallor hela dagen, ibland fixar och trixar med något jobb. Det bästa av två världar.

Oktober börjar med en liten resa till Köpenhamn, både i jobb och nöje. Hela familjen hänger på och vi ser verkligen fram emot massa tid ihop, hotellfrukostar, spännande möten, ett roligt event, och härligt häng i Köpenhamn.
Vi håller också på att preppa inför november då det ska renoveras en himla massa här hemma, det blir ett sånt stök att vi flyr några veckor och bor i mamma och pappas hus medan dom ändå är ute och kryssar på Söderhavet.
Nya fönster ska sättas in, stora dubbeldörrar till en ny uteplats, det ska platsbyggas en stoooor hylla och ett badrum ska byggas. 
Jag är himla nöjd med att äntligen få ett fint badrum!
Annars tänker jag försöka ägna så mycket tid som möjligt med Bianca och Hollie och mina andra vänner med deras små, bruncha, prata, dricka lite för mycket kaffe och koka ihop spännande grejer tillsammans!

1 kommentar
Josefine

Såå fina bilder!