ÅKPÅSE.

Inlägget är reklam för Babyland och innehåller annonslänkar

 
 

En mysig åkpåse är ju ett måste under de kalla månaderna och jag älskar verkligen påsarna från Elodie Details. Så smidigt att ha redan nu trots att det inte är så kallt ute ännu utan nu brukar jag stoppa ner Bianca i den i pyjamas och bara en filt och den håller värmen jättebra.

Sen är de ju himla fina också, de finns i mängder av färger och mönster. Här ovanför är mina fyra favoriter! 
Babyland har massa fint från Elodie Details och dessutom till riktigt grymma priser. Klicka här för att komma till Babyland!
 
4 kommentarer

JOBB OCH MYSDAG.

Idag hängde Bianca och jag hos Jasmina och lilla Belle hela dagen. Började dagen med frukost och massa bebisgos. Sen däckade Belle och Bianca i myspölen och vi kunde babbla, dricka ännu mer kaffe och preppa inför lite jobb. 

Resten av dagen gick åt att filma material till ett jobb. Bärsjalar i fokus och mysigare jobb än så kan man väl knappast få?
Himla roligt det här med film tycker jag, jag tror verkligen på rörligt material och att det kommer bli det nya. 
Superkul också att vi fått så mycket roliga jobb sen Jasminas och min lilla pankaksfilm. 

Bianca som gärna sover nära mig älskar att hänga i bärsjalen, så himla mysigt också och jag ska börja ha henne där mer och njuta av att ha min lilla tjej nära!

26 kommentarer

HÖSTBUKETT.

Idag tog Bianca och jag bilen in till stan för lunch och möte med kollegorna på Edblad. Med mig hem fick jag kanske världens finaste bukett blommor och om möjligt ännu finare bakbunkar. 

Tänker att dom kan man ha till lite allt möjligt, som krukor, salladsskålar, nån smaskig tzatziki och baka i förstås.
Blommorna då, hur glad blir man inte av fina blommor hemma? Något jag unnar mig ofta, så lite kan göra så himla mycket. Extra mycket gillar jag dom här spretiga och stökiga buketterna, där man liksom stoppat ner det man kom över i vasen. Underbart fint!

4 kommentarer