MORGONMYS.

Den här dagen har gått i ett, den började dock med världens mysigaste morgonmys uppe i sovrummet med Bianca. På mornarna är hon så himla glad, och trots att hon sover precis bredvid mig hela natten så känns det som jag längtat hela natten efter henne. Vi myser, pussas, och jag jagar leenden som det bjussas på allt mer och mer. Jag vet att det säkert är enormt provocerande för många men Bianca sover som en stock på nätterna, vi var precis lika bortskämda med Hollie som bara sov och sov, vi gick nästan och väntade på att koder skulle braka loss. "Vid 1 mån DÅ börjar dom krångla med magen" sa vissa, "vid 3 månader... då kommer det" , eller "passa på och sov nu för vid 6 mån, då..." Men vi passerade alla dessa faser med Hollie som givetvis märktes av men aldrig har något stört nattsömnen och hon har alltid sovit hela nätter, som en stock. 

Nu är vi tillbaka där med en ny liten, den här gången går vi dock inte och inväntar något kaos som kanske aldrig ens bryter ut. Vi njuter massor istället, och de där eventuella nätterna med skrik och frustration det får vi ta tag i om det väl händer.

Vid lunch åkte vi in till stan för ett event tillsammans med Kappahl, vi fick smarrig lunch och tjuvkika på deras nya kollektion barnkläder. 
Himla kul att träffa alla härliga människor som man annars mest bara hejjar på på instagram. 
Tack kapphal för ett väldigt roligt event!

4 kommentarer
VICTORIA/ Bara för att jag vill

Den där gröna väggfärgen <3 Så snygg!

Josefine

Såå mysigt!

Rebecka Lindström

Tycker absolut du kan säga att nätterna med er bebis är bra! :D Så är ju fallet lixom!
Min 3-månaders däremot vaknar 5-6 ggr varje natt, haha.
Kram!

Sabina

Hej!
Jag har en son på 9v som är född 6v förtidigt.
Har inte sovit mer än 2h i ett sedan han föddes :/. Han sover i egen säng och kämpar med magen stackarn. Sover han på mig sover han dock som en stock. Samsover ni om nätterna? I så fall hur sover ni för att sova säkert? Nojar så mkt över plötslig spädbarnsdöd.
Mvh

Svar: Hej! Åh kan inte ens föreställa mig❤️
Vi har Bianca för det mesta i ett babynest imellan oss, ett ganska stort och rejält just för att man är så rädd att dra ett täcke över eller så. Ibland har hon sovit i sin vagga precis bredvid mig! Kram till er😘
Anna Kubel