SÖNDAGSLISTAN.

Igår blev vi med häst, förvisso gjord av trä men ingen kunde nog vara lyckligare än Hollie just nu. Med riktigt träns och stigbyglar dessutom. 

Blir nog en hästtjej av Hollie ändå. Precis som jag var. 

Än finns det minsan blommor kvar att plocka och den här lilla samlingen blommor kom Hollie in med idag. Hennes små buketter är dom allra finaste.


Tittade tillbaka i arkivet och hittade den här buketten jag knåpade ihop förra året i oktober. Väldigt fin tycker jag!


En bild på vårt gamla sovrum, jag är ju fortfarande så attans sugen på att sätta upp den här sänghimeln igen. Johan däremot är inte lika sugen. 

Jag tyckte jag sov som en prinsessa där under. 

Hollies nya sneakers är jag väldigt avis på. Funderar på att klicka hem ett par till mig också.

Dom kommer från babyshop och hittas här för den som undrar.

Nya fikonbebisar på väg. Förra året lyckades jag driva upp 3 fina fikonträd som vuxit sig helt galet stora ute i växthuset i sommar. Nu håller jag tummarna att alla överlever vintervilan bara!


Den här lilla älsklingsharen blir 7 veckor imorgon. 4 kg, 54 cm lång. 

Känns som Bianca funnits en evighet, knappt så vi minns livet innan henne och tänk att man kunde älska en till precis lika mycket, att hjärtat hade plats för så mycket kärlek. 

Här om veckan kom jag över ett väldigt väldigt fint skåp, de är nu fullt med leksaker och äntligen blev Hollies lekrum på nedervåningen lite trevligare att hänga i. Var sak har sin plats har vi nu lärt Hollie och ett skåp med förvaringslådor i gjorde städningen och leken betydligt enklare.

Jag tänkte måla skåpet men hade varken ork eller inspiration och nu börjar jag nästan fundera på att ha det såhär, ganska fint ändå.

5 kommentarer
Rebecka Lindström

Fina lilla Bianca i kaninmössa!!
Tycker absolut skåpet är fint som det är!
:)

Veronika

Vilka härliga bilder!

Josefine

Så fin hästen var! Vilken bra och rolig grej!

Sandra

Åh det är så härligt att slinka in här och kika på alla bilder du delar med dig av - en stor inspirationsskälla!

Sofie

Hej Anna! Jag heter Sofie och jobbar på Babyshop. Vilka jättefina bilder, och en sötare hare får man leta länge efter. :) Väldigt fina sneakers också! Om du inte har något emot det får du gärna länka till dem på vår webbshop. :)

Hoppas du har en underbar dag!
/Sofie