SÖNDAGSLISTAN.

Bianca sover, sover och sover! Hollie var precis lika dan, väldigt skönt må jag säga. 

Myspölen har nog aldrig känts så stor som när lilla Bianca ligger där i, så liten att hon knappt syns.

Vi har målat i köket, med Kalkfärg och jag är supernöjd. Nu ska vi bara fundera ut på vad vi ska ha för bakkantslist, kanske marmor? 

Vi har haft ett litet namnkalas för Bianca med dom vi gillar allra mest. Även om Bianca sov sig igenom hela kalaset så är jag övertygad om att hon känner all kärlek, de gjorde iallafall jag. Så mycket fina presenter fick vi. Så tacksam!

Att ha en storasyster måste ju vara de bästa man kan ha, Bianca kanske inte fattat det ännu men Hollies engagemang i den här lilla lilla bebisen är enormt och jag blir alldeles varm av att se dom två tillsammans. 

Min fina underbara tokiga familj, som jag älskar er! 


Imorgon blir hon en månad. Känns som hon alltid funnits och graviditeten har suddats ut från minnet. Jag njuter så av den här lilla tjejen. Jag vet hur galet kort tid dom är såhär små! Snart sitter även den här lilla vid frukostbordet och käkar rostmackor och sjunger.

Det var ju trots allt inte så längesen som Hollie stod i ett par alldeles för stora sneakers och skrattade i lägenheten på Kungsholmen.

8 kommentarer
Josefine

Alltså sååå mysiga bilder!

Malin

Älskar hur värmen verkligen går igenom bilderna. Och köksfärgen är perfekt!

Lina

Så fantastiskt fina barn du har, blir helt varm i hjärtat av hur Hollie tar hand om Bianca. Tänker tillbaka på mig och min storasyster när vi var små och hur hon alltid tog hand om mig!!

Hanna

Vilken härlig blogg du har och underbara bilder! Skulle jätte gärna vilja veta vad kalkfärgen i köket heter? Och vad heter den grå färgen som du hade målat i flickornas rum som du la ut på Instagram? Tacksam för svar!

Liv Carina

Elsker bloggen din! Får så mye inspirasjon! Hvilken type kalkmaling brukte dere på kjøkkenet? Farge? Skal selv pusset opp :)

amanda

Så himla vackert! Kalkfärgen är så snygg. Undrar vart "brickan" är ifrån som syns på samma bild? Den i trä med handtag. Kram!

Svar: Den är från Edblad! :)
Anna Kubel

Amanda

Tänkte på den som ligger ner? Med massa fina skålar och burkar på som syns längst ner på bilden.. Den kanske också är från Edblad? Hittade dock bara de som står lutade mot väggen :) Kram!

Svar: Marmorbrickan menar du?Den är från Room :) Kram
Anna Kubel

Kristina

Hej Anna,
inspirerande blogg.

Vilken nyans är kalkfärgen du valde i köket?
Den är fantastiskt fin och jag är på G att renovera.